Vrije kledingstijl

Gepubliceerd op 14 september 2022 om 20:22

Het is alweer bijna 13 jaar geleden dat ik aanwezig was op een baby borrel.

Samen met mijn kinderen zaten we gezellig buiten op het terras te genieten van de gezelligheid en een drankje. Er kwam een gezin aanlopen die ik kende. Hun dochtertje zat bij mij op het kinderdagverblijf en ik begroette ze. Ik keek het meisje aan terwijl ik hoi tegen haar zei en daarbij viel het me op dat ze allemaal wasknijpertjes aan haar truitje had hangen. Haar moeder zag me kijken en zei: “tja, ze wilde dit zo heel graag aan naar het feest.” En terwijl moeders dat zei keek ik in 2 stralende oogjes.

Ik nam me meteen voor deze vrijheid van uiting in kledingstijl ook bij mijn eigen zoon toe te gaan passen. 😊

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.